Välkommen till Fontanas nya webbplats

Du som har besökt Fontana.se tidigare har säkert märkt att vi nu har en helt ny webbsida. Den tidigare lite röriga sidan har rensats upp och förfinats. Vi har dragit ned på de grafiska detaljerna och låter istället våra recept stå i fokus, som sig bör. 80% av den gamla sidans besök riktades just mot recepten, så där ska vi lägga ännu mer energi.

När du besöker något av recepten kan du nu välja antal portioner själv. Ingredienserna räknas om i realtid (om än med något märkliga resultat emellanåt). Vill man spara ingredienslistan - och receptet - kan man klicka på knappen "lägg till i inköpslista". Listan sparas då under resten av ditt besök och går att nå genom att klicka på tallrikssymbolen nere i högra hörnet (symbolen syns inte förrän du sparat ett recept). Därifrån kan du sedan SMS:a eller e-posta listan till dig själv eller någon annan.

Filtrera mera


Besöker man recept- och sortimentlistan möts man också av en nyhet: filtreringsfunktionen. Genom att klicka på de olika länkarna förfinas urvalet och det blir lättare att hitta det man är ute efter. Något vi hoppas kommer bli uppskattat.

Vill man följa hemsidans uppdateringar via RSS-flöden gör man det lättast på följande adresser:

Nyhetsbrev


Precis som tidigare kan du även fortsättningsvis registrera dig till att vårt nyhetsbrev. Detta levereras via e-post och innehåller vanligtvis recept- och produktnyheter från Fontana.se. Fyll i din e-postadress längst ned på sidan.

Vi hoppas att du får användning av vår nya webbsida. Under lanseringsperioden kan en del fel förekomma. Hittar du ett sådant, eller har andra önskemål och idéer om förbättringar: tveka inte att höra av dig. Maila vår webbansvarige på max@fontanafood.se.