Tävling

santoriniTävla med din bästa pizzabild på instagram och vinn en resa till Grekland för 10.000kr med mera!

Fontanas färdiggräddade och stenugnsbakade pizzabottnar är enkla, goda och roliga för både barn och vuxna att använda för att skapa sina egna pizzor efter smak och behov.  Nu får ni konsumenter chansen presentera era egna favoriter.  Låt fantasin flöda fritt och testa med att använda våra pizzabottnar till både förrätter, varmrätter, efterrätter eller varför inte till och med till frukost.

 

Tävlingsregler – Konsumenttävling i butik

Tävla och vinn en resa till Grekland! #gillagrekiskt #fontanafood

 Tävlingsregler:

1. Köp Fontanas stenugnsbakade pizzabottnar.
2. Toppa din pizza med minst två valfria Fontanaprodukter. Resten väljer du själv. Tillaga pizzan på grillen eller i ugn och ta en bild.
3. Lägg upp bilden på Instagram och tagga med #gillagrekiskt #fontanafood
4. Klart! Lycka till.

 

pizza-bildPS! Tänk på att du måste ha en öppen Instaprofil om vi ska kunna se ditt bidrag. Följ oss på instagram där vi annonserar vinnarna (@fontanafood).
Tävlingen pågår t.o.m 30/8 2015. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Fontana. Anställda och deras familjemedlemmar på Fontana kan ej vinna tävlingen. Juryn kommer bedöma bilderna utifrån att de signalerar grekiskt och att pizzan ser god ut. Även antalet ”gilla” kommer att premieras. Fontana annonserar vinnarna på hemsidan den 4/9 2015. Juryns beslut går ej att överklaga. Vinsterna kommer att skickas ut via post senast den 4/9 2015. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För inspiriation klicka på länken.