Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Vörtbröd med saganaki och senapsmarinerad sallad

Ingredienser

    4 skivor vörtbröd (se recept)200 g saganaki2 msk olivolja2 2 dl ruccolasallatdl ruccolasallat1 tsk grovmalen senap1 tsk färskpressad citronsaft0.5 tsk flingsalt

Gör så här

  • Ett oerhört gott vegetariskt alternativ till julskinka. // Jennie Benjaminsson – Kalasgott.com


    1. Skär bort kanterna från brödskivorna och skär dem i två delar.

    2 Grilla brödskivor och saganaki i en het grillpanna med olivolja.


    3 Dela saganakin i 8 bitar bitar.


    4 Blanda ruccola med senap, citronsaft och flingsalt.


    5 Toppa de grillade bröden med saganakin och den senapsmarinerade salladen.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept