Varm potatissallad

Något av det godaste jag vet. Går att variera i oändligt och passar jättebra till helstekt halloumi.

Ingredienser

  • 800 g fast potatis, gärna färsk
  • 1 burk Fontana Kronärtskocka, avrunnen
  • 1 vitlöksklyftor
  • 1 ½ dl sötmandel
  • 10 bitar Fontana Soltorkade tomater
  • 1 dl gräslök
  • 1 citron, använd både saft& zest
  • ½ dl Fontana Original Extra Virgin Olivolja
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 frp Fontana Feta Original

Gör så här

  • Koka potatisen mjuk i saltat vatten.


    Skär kronärtskockan i mindre bitar


    Rosta mandeln i en torr panna


    Grovhacka mandeln och soltorkade tomater.


    Finhacka persilja och vitlök.


    Dela den kokta potatisen


    Blanda ihop mandel, tomat, persilja, vitlök, citronsaft, citronzest, olivolja och dijonsenap i en stor skål.


    Addera den kokta potatisen och kronärtskockan.


    Blanda om och smula över fetaosten.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept