Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Varm caesarsallad med feta och knaperstekt parmaskinka

Ingredienser

    1 st kycklingfilé Salt & peppar2 skivor parmaskinka1 st ägg2 st gröna sparrisarRomansallad150 g Fontana Fetaost Caesardressing

Gör så här

  • Halvera kycklingfiléen och salta och peppra på båda sidorna. Stek i smör tills den fått fin färg. Låt den vila under aluminiumfolie. Stek parmaskinkan så den blir knaprig.


    Koka ägget så det är mellankokt. Skär bort 3-4 cm av den hårda sidan på sparrisen och stek lite lätt.


    Strimla romansalladen och lägg på tallriken, skiva kycklingen och fördela ovanpå. Bryt parmaskinkan och strössla runt om. Tärna osten och fördela ovanpå. Garnera med sparrisen och halva ägget och avsluta med att ringla över lite caesardressing.


    Recept av:


    Åse Falkman Fredrikson
    56kilo.se


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept