Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Tapenad av kalamataoliver, chili och pinjenötter

Ingredienser

    1 st baguette0.25 st gul lök15 g chili40 g kapris0.5 st citron250 g kärnfria kalamataoliver0.5 dl olivolja original1 tsk honung25 st pinjenötterBasilikaTimjan

Gör så här

  • Skiva baguetten i tunna skivor. Hetta upp olivolja i en panna och stek brödskivorna tills de fått en fin gyllengul färg på båda sidor. Låt svalna och lägg upp på en stor tallrik eller uppläggningsfat.


    Om du har matberedare: mixa alla ingredienser till en slät röra.


    Om du har handmixer: finhacka löken och oliverna. Mixa och tillsätt resten av ingredienserna allt eftersom.


    Lägg en stor klick av tapenaden på varje brödbit. Garnera ev. med paprika och hackad gräslök.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept