Tagliatelle med grönsaker och fetaost

Ingredienser

  • 3 msk Fontana Olivolja Original Extra Virgin
  • 250 g Pasta Tagliatelle
  • 0,5 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 st tomater
  • 150 g spenat
  • 5 st basilikablad
  • 1 tsk oregano
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 10 st Fontana Kalamonoliver
  • 100 g Fontana Feta Original

Gör så här

  • Koka upp pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av i ett durkslag.


    Hetta upp olivolja i en stekpanna. Bryn hackad lök och pressa över vitlöksklyftorna. Skala och finhacka tomaterna och lägg i pannan. Sjud i några minuter. Tillsätt hackad spenat, basilika och oregano.


    Lägg i spenat, basilika, oregano och buljong. Låt sjuda i 5 minuter och lägg i pastan. Rör om och riv över fetaosten.


    Strö över några kalamonoliver och servera genast.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept