Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Snabb pastabruschetta med fetaost

    4 portioner

      Ingredienser

      • 400 gram valfri pasta
      • 0,5 st broccolihuvud
      • 0,5 st rödlök i skivor
      • 1 st vitlöksklyfta
      • 0,5 ask cocktailtomater, röda
      • 1 burk 130 g Fontana Bruschetta soltorkade tomater ekologisk
      • 300 g Fontana Feta Ekologisk, 2 pkt
      • 1 msk Fontana Extra Virgin Olivolja Ekologisk KRAV®

      Gör så här

        1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.

        1. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Skala och finhacka vitlöksklyftan.
          Skölj broccolihuvud och dela i små buketter. Skölj cocktailtomater och dela dem på mitten.

        1. Fräs lök, tomater och broccoli i olivolja i en varm panna ca 3–4 minuter.
          Smula fetaosten i mindre bitar.

        1. Slå av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
          Tillsätt grönsakerna, fetaosten och bruschettan eller så mycket som du önskar.

        1. Blanda runt ordentligt och lägg upp pastan på ett fat.

      • Dela detta recept

      Recensioner och kommentarer

      Betygsätt detta recept