Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Rödbetscarpaccio med fetaostkräm och pistagenötter

Ingredienser

    4-6 färska rödbetor100 g Fontana Feta0.5 dl grekisk yoghurtSaltPeppar100 g pistagenötterFlytande honung

Gör så här

  • Koka rödbetorna med skalet på i lättsaltat vatten tills de är mjuka, ca 35-40 min. Häll av vattnet och spola i kallt vatten. Låt svalna och gnid sedan av skalet. Vispa samman fetaost och yoghurt till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar. Skiva rödbetorna tunt och lägg upp på ett serveringsfat. Klicka på ostkrämen. Strö över skalade pistagenötter och ringla över sirapen. Servera genast.



  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept