1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
More Fisk och Skaldjur Dishes: (25)
  • Tillagningstid: 20 mins
  • Portioner: 2 personer

Ingredienser

  • 1 förpackning halloumi 200g
  • 1 ägg
  • olivolja att steka i (t.ex. One)
  • 4 msk créme fraiche
  • 2 dl räkor
  • 2 msk hackad rödlök
  • 2 msk löjrom
  • dill och citron

Gör så här

  • Riv halloumin fint och blanda den med ägget. Värm olivolja i en stekpanna. Ha i halloumi och äggblandningen och forma till 2 avlånga plättar. Stek den gyllenbruna.


    Toppa dem med créme fraîches, hackad rödlök, löjrom, räkor, citron och avsluta med att strö över lite dill.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept