Som en strålande inledning på vilken mingelfest som helst.

  • Portioner: 16 Slices personer

Ingredienser

  • 2 st. Fontana Stenugnsbakat Pizzabotten
  • 2 msk Fontana Original Extra Virgin Olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 potatisar
  • 1 krm salt
  • ½ frp Fontana Frixos Finest Graviera
  • 1 frp Fontana Hummus Original
  • ½ frp Fontana Feta tärnad chili & örter
  • 1 påse ruccola

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225 grader.


    Ringla olivolja på pizzorna.


    Skiva potatis och vitlök tunt, gärna på mandolin.


    Sprid ut potatis och vitlök på pizzan.


    Riv gravieran och strö över.


    Baka i ugnen i ungefär 12 minuter tills potatisen är genombakad.


    Toppa den färdiga pizzan med klickar av hummus, fetaostkuberna och färsk ruccola.


    Skär i slices och servera som förrätt, tilltugg eller som hel rätt.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept