Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Halloumikroketter med soltorkade tomater

Ingredienser

  • INGREDIENSER FÖR 4_6 PORTIONER
  • 500 g potatis
  • Salt till kokningen av potatisen
  • 1 frp Fontana Halloumi Original, grovriven
  • 1 st ägg
  • 1 stor finhackad lök
  • 1 tsk mynta torkad
  • salt och peppar
  • 10 st Fontana Soltorkade marinerade tomater, hackade
  • 15 st Fontana Kalamonoliver urkärnade och hackade
  • 1/2 dl persilja hackad
  • mjöl till att forma bollarna
  • 1 msk Fontana Olivolja Original Extra Virgin och rikligt med olivolja till ugnsformen

Gör så här

  • Potatisen kokas lätt i saltat vatten. Efter potatisen är kokad, häll av vattnet och mosa potatisen grovt.


    Blanda alla ingredienser med potatisen till bollar. Lägg dem i ugnsformen. Grädda 20–25 min i 180 grader eller tills de fått _n färg.


    Servera med sallad, hackade tomater och riven Halloumi. Det går även att fritera halloumikroketterna.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept