Jättegott att äta som middag med sallad till. Att ställa fram på en buffé och är också perfekt i matlåda då det är lika gott kallt som varmt.

Ingredienser

  • 3 grillade paprikor, Fontana Grillad Paprika
  • 1 burk Fontana Kronärtskocka
  • 10 bitar Fontana Soltorkade tomater
  • 1 frp Fontana Halloumi Original
  • 2 gula lökar
  • 1 pkt Fontana Feta Original
  • 8 ägg
  • 2 dl mjölk
  • ½ tsk salt

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200 grader.


    Dela paprika, kronärtskocka och soltorkad tomat i mindre bitar.


    Skiva löken.


    Stek löken klar i stekpanna, låt den mjukna lite.


    Smörj en form eller klä den med bakplåtspapper och lägg i paprika, lök, soltorkad tomat och kronärtskocka.


    Riv halloumin.


    Smula fetaosten


    Strö över fetaosten och halloumin.


    Vispa ihop ägg, salt och mjölk.


    Häll över äggblandningen i formen och baka i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter.


    Låt svalna något, servera antingen ljummen eller kall med finhackad persilja och kanske en sallad till.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept