Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Halloumi- och grönsaksspett med bruschettagryn

    4 portioner

      Ingredienser

      4 port gryn, valfria

      1 st broccoli

      0,5 st gurka

      1 ask ruccola

      1 burk 130 g Fontana Bruschetta soltorkade tomater ekologisk

      1 tsk balsamvinäger, vit

      1 nypa salt

      1 nypa svartpeppar

        Gör så här

          1. Sätt ugnen på 200 grader.

          1. Tillbehör: Koka gryn enligt anvisning på förpackningen.

          1. Spett: Skär halloumi och paprika i mindre bitar. Skala och klyfta rödlöken. Varva halloumi, paprika och lök på spetten. Ringla över olivolja och krydda med lite salt och peppar.
            Lägg spetten på en ugnsplåt och grilla i ugnen cirka 10–15 min.

          1. Bruschettagryn: Skölj och grovhacka broccoli och skölj och tärna gurka. Skölj ruccolasalladen.

          1. Blanda grönsakerna med dom kokta grynen och tillsätt bruschetta och balsamvinäger. Blanda om ordentligt och smaka av med salt och peppar.
            Servera halloumi- och grönsaksspetten med dina bruschettagryn.

        • Dela detta recept

        Recensioner och kommentarer

        Betygsätt detta recept