Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Halloumi med säsongens rotfrukter

    Den här pytten, eller varianter på den äter jag flera gånger i veckan, den är bara obeskrivligt enkel och löjligt god!

      Ingredienser

      • 5 potatisar, valfri sort
      • 3 morötter
      • 2 palsternackor
      • 2 rödlökar
      • 10 champinjoner
      • 2 pkt Fontana Halloumi original
      • 4 vitlöksklyftor
      • 4 msk olivolja
      • 1 ½ tsk salt
      • 1 msk oregano
      • 1 pkt Fontana Hummus med citron och koriander
      • 8-12 st. Fontana Peperoni

      Gör så här

      • Sätt ugnen på 250°.

        Skala potatis, morot, palsternacka och rödlök.

        Skär potatis, morot, palsternacka, rödlök, svamp och halloumi i små kuber och lägg sedan på en plåt med bakplåtspapper.


        Lägg på vitlöksklyftor med skal, olja, salt och oregano och blanda runt allt med händerna

        Baka i ugnen i 10 minuter, så alla rotfrukter är genombakade.

        Servera med pepperoni och hummus


      • Dela detta recept

      Recensioner och kommentarer

      Betygsätt detta recept