Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Halloumi med säsongens rotfrukter

Den här pytten, eller varianter på den äter jag flera gånger i veckan, den är bara obeskrivligt enkel och löjligt god!

Ingredienser

  • 5 potatisar, valfri sort
  • 3 morötter
  • 2 palsternackor
  • 2 rödlökar
  • 10 champinjoner
  • 2 pkt Fontana Halloumi original
  • 4 vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 msk oregano
  • 1 pkt Fontana Hummus med citron och koriander
  • 8-12 st. Fontana Peperoni

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250°.

    Skala potatis, morot, palsternacka och rödlök.

    Skär potatis, morot, palsternacka, rödlök, svamp och halloumi i små kuber och lägg sedan på en plåt med bakplåtspapper.


    Lägg på vitlöksklyftor med skal, olja, salt och oregano och blanda runt allt med händerna

    Baka i ugnen i 10 minuter, så alla rotfrukter är genombakade.

    Servera med pepperoni och hummus


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept