Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Ingredienser

    • 1 kg gröna musslor, frysta
    • 1 dl vitt vin
    • 1/4 dl olivolja
    • 1 gul lök, finhackad
    • 1 dl persilja, finhackad
    • salt & peppar

    Gör så här

    • Tina musslorna enligt instruktion på förpackningen.


      Värm olivolja i en kastrull, lägg i den hackade löken. Tillsätt vinet när löken har mjuknat i kastrullen och höj värmen.


      Tillsätt de tinade musslorna och hälften av persiljan, peppar och salt. Lägg på locket och låt det sjuda i ca. 5-6 minuter.

       


      Servera musslorna genast, garnerade med resten av persiljan. Musslorna serveras som förrätt eller som meze med ouzo eller vitt vin.

      KALI OREXI!

      Tillagningstid 30 minuter


    • Dela detta recept

    Recensioner och kommentarer

    Betygsätt detta recept