Grilloumisallad med Quinoa

  • Tillagningstid: 30 mins
  • Portioner: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl svart och röd quinoa
  • 1 burk tärnad grilloumi
  • 1 burk Fontana Halkidikioliver utan kärna
  • 1 rödlök
  • 200 gr körsbärstomater
  • 2 hjärtsalladhuvuden
  • DRESSING
  • Spad från tärnad grilloumi
  • 1/2 pressad citron
  • salt

Gör så här

  • Koka quinoa enl anvisningen på förpackningen.


    Blanda dressing av hälften av grilloumispadet, 1/2 pressad citron. Smaka av med salt. Dra isär salladshuvudena och lägg i botten. 


    Blanda ihop quinoa, oliver, skivad rödlök och halverade tomater. Häll över dressingen och blanda. Lägg ovanpå salladen och toppa till sist med grilloumi. 


    Tips! Servera med Fontanas pizzabottnar och Fava


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept