Grilloumi med grillad paprika

Ingredienser

  • 200 g Grilloumi Original
  • 1 burk Fontana Grillad Paprika
  • 2 st bifftomater
  • 0,5 dl Fontana Olivolja Original Extra Virgin
  • 250 g färsk spenat
  • Färska blandade kryddor, finhackade
  • Marinad:
  • 4 msk Fontana Olivolja Original Extra Virgin
  • 2 msk Fontana Balsamvinäger
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk honung

Gör så här

  • Stek spenat i lite olivolja tills den blir mjuk. Salta och peppra. Stek tomatskivor. Salta och peppra. Grilla eller stek Grilloumiskivorna (2 skivor per portion).


    Lägg ett lager spenat på tallriken, därefter en grillad paprikahalva, en tomatskiva och en bit Grilloumi. Upprepa med ytterligare ett lager.


    Rör ihop ingredienserna till marinaden och ringla över rätten. Servera medan osten är varm.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept