Grillloumisallad med pärlcouscous

  • Tillagningstid: 30 mins
  • Portioner: 4 personer

Ingredienser

  • 1 burk tärnad Fontana Grilloumi
  • 4 dl pärlcouscous
  • 1 burk Fontana Kronärtskockor hela marinerade
  • 65 g ruccola
  • ½ kruka mynta
  • ½ kruka koriander
  • DRESSING
  • Spad från tärnad grilloumi
  • 1/2 pressad citron
  • salt

Gör så här

  • Koka pärlcouscous enl anvisningen på förpackningen. 


    Blanda dressing av hälften av grilloumispadet, 1/2 pressad citron. Smaka av med salt.


    Blanda pärlcouscous, kronärtskockor och dressing. Strö över koriander och myntablad. Toppa med grilloumi. 


    Tips! Servera med Fontanas pizzabottnar och Fava


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept