Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Ingredienser

    • 4 - 6 seabream
    • 1 dl olivolja
    • 1 citron, saften
    • 1 dl färsk oregano & timjan
    • salt & peppar
    • Citronsås:
    • 1 dl olivolja
    • 1-2 citroner
    • 2 vitlöksklyftor
    • 1/2 dl persilja

    Gör så här

    • Rensa och fjälla fiskarna och skölj dem väl. Skär skåror tvärs över fiskryggen.Blanda citronsaft, olivolja, oregano och timjan.Lägg fiskarna i en djup ungform och slå över marinaden. Låt dra i 30 minuter.

       


      Grilla fiskarna på låg värme och pensla då och då med oljeblandningen, ca 10 min på varje sida, eller slå bort resterna av marinaden och ställ formen i ugnen i 180°C i 25 minuter.

       


      Blanda alla ingredienserna till citronsåsen i en mixer till en slät sås.

      Servera fisken tillsammans med citronsåsen och en god sallad tillsammans med ugnspotatis.

      KALI OREXI!

      Tillagningstid 1 timme 30 minuter


    • Dela detta recept

    Recensioner och kommentarer

    Betygsätt detta recept