Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Grillad Saganaki med citrusfruktsallad

Ingredienser

    1 pkt Fontana Saganaki2 st apelsiner1 msk flytande honung0.5 dl rosenvattenLime1 handfull pistagenötterEn knippe färsk myntaSalt

Gör så här

  • Blanda samman en lag bestående av honung, rosenvatten och pressad lime.


    Skala apelsinerna och se till att få bort den vita hinnan. Skiva och lägg upp på en tallrik. Ringla över lagen. Finhacka skalade pistagenötter och strö över apelsinerna.


    Stek  saganaki-osten i en stekpanna, när den börjar smälta ut och få fin färg på undersidan är det dags att vända på den. Dela osten i fyra lika stora delar.


    Lägg saganaki-osten på tallriken tillsammans med apelsinerna. Strö hackad mynta över. Servera som dessert medan osten är varm!



  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept