Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Grillad paprika med skaldjursfyllning

Ingredienser

    200 g skaldjur (räkor, kräftor, krabba etc) skaladeSalt och pepparVitpepparChilipulver1 dl Stjälkselleri hackad4 st Fontana Grillad paprika0.5 st Rödlök

Gör så här

  • Hacka skaldjuren i små bitar, lägg i en skål. Häll över olja och vinäger, pressa vitlöken. Smaka och finjustera med salt peppar och chilipulver.

     


    Hacka rödlök, resterande paprika och selleri fint och blanda med skaldjuren.

     


    Skär paprikan lite diagonalt på mitten och behåll den slutna toppen.

     


    Smaka av med salt och nymald peppar och fördela skaldjursmixen mellan fyra paprikor.

     


    Serveras som förrätt eller som tapas/mezé.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept