Grillad lövbiff med sparris och purjolök

Ingredienser

    400 g lövbiff á 100 g styck12 st gröna sparrisar0.5 st purjolökSalt och pepparOlivolja

Gör så här

  • 1. Koka upp vatten. Salta rikligt.


    2. Ansa sparrisen och lägg i det kokande vattnet. Låt sjuda i ca 7-8 minuter.


    3. Skär purjolöken i stavar (samma längd som sparrisen) och fräs på hög värme i ca 2 min.


    4. Salta köttet och stek lätt på ena sidan.


    5. Ta bort från pannan och lägg den stekta sidan nedåt. Lägg på tre sparrisstavar och purjolök på varje skiva.


    6. Rulla in sparrisen och purjolökstavarna i köttet och fäst med tandpetare.


    7. Grilla rullarna, lägg upp på tallrik samt salta och peppra.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept