Fylld florinsk paprika

  • Tillagningstid: 30 minuter mins
  • Portioner: 4-6 portioner personer

Ingredienser

  • 1 burk florinsk paprika (4–5 st)
  • 300 g feta, smulad
  • 1⁄2 dl olivolja
  • 1 ägg, vispat
  • 1/2 dl dill, hackad
  • 3 msk balsamvinäger
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  • Sätt ugnen på 180°. Blanda ihop fetaost, 2 msk olivolja, ägg, dill (eller en annan ört- krydda du gillar), salt och peppar. Fyll paprikorna med blandningen och lägg dem i en ugnsfast form.


    Häll över resten av oljan och gratinera i 10–15 minuter tills de är genomvarma och osten har smält. Stäng av ugnen och ta ut formen. Droppa över balsamvinäger över, ställ in formen i ugnen igen och låt stå på eftervärme i 5 minuter.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept