Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Ingredienser

      Fontana Saganaki Tomater och gurkaCitronjuiceSalt

    Gör så här

    • Ett enkelt sätt att äta den helt underbara saganakin. Servera som förrätt eller som tilltugg. // Åse Falkman Fredrikson – 56kilo.se


      Skär saganakin i större bitar. Stek ca 3 minuter på medelstark värme.


      Skär tomat och gurka i små bitar. Fördela ovanpå osten, pressa över lite citronjuice och dra ett varv med saltkvarnen.


    • Dela detta recept

    Recensioner och kommentarer

    Betygsätt detta recept