Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Friterad Saganaki

Ingredienser

    Fontana Saganaki Tomater och gurkaCitronjuiceSalt

Gör så här

  • Ett enkelt sätt att äta den helt underbara saganakin. Servera som förrätt eller som tilltugg. // Åse Falkman Fredrikson – 56kilo.se


    Skär saganakin i större bitar. Stek ca 3 minuter på medelstark värme.


    Skär tomat och gurka i små bitar. Fördela ovanpå osten, pressa över lite citronjuice och dra ett varv med saltkvarnen.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept