• en
  • sv

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • Fontana Saganaki
  • Tomater och gurka
  • Citronjuice
  • Salt

Gör så här

  • Ett enkelt sätt att äta den helt underbara saganakin. Servera som förrätt eller som tilltugg. // Åse Falkman Fredrikson – 56kilo.se


    Skär saganakin i större bitar. Stek ca 3 minuter på medelstark värme.


    Skär tomat och gurka i små bitar. Fördela ovanpå osten, pressa över lite citronjuice och dra ett varv med saltkvarnen.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att klicka på acceptera cookies godkänner du att vi använder dem. Så använder vi cookies.