Frixos grekiska sallad med Kalamataoliver
Ingredienser
- Tomater
- Gurka
- Isbergssallad
- Paprika
- Rödlök
- Fontana Kalamataoliver
- Fontana Feta Ekologisk
- Salladskapris
- Dressing:
- Lakonia Olivolja
- Fontana Balsamvinäger
- Salt och peppar
Gör så här
Skölj salladen och grönsakerna och skär dem i lagom stora bitar. Blanda ned sallad, paprika, tomater, gurka och rödlök i en stor skål eller på ett stort fat.
Toppa med Kalamataoliver, Fetaost och salladskapris. Avsluta med att ringla över dressingen och njut!
- Dela detta recept
Du kanske också gillar
-
Vinmarinerade revbensspjäll
-
Kringlor från Thessaloniki
-
Fyllda auberginer
-
Kåldolmar i ägg- och citronsås
-
Vattenmelon med Tärnad Grilloumi
-
Grekisk potatis med Htipiti
-
Peperoni och oliver på grillen
-
Vispad feta med honung
-
Frusna yoghurtkuber
-
Marinad till grillat kött och fisk
-
Auberginer med lök och feta
-
Halloumispett

Recensioner och kommentarer
Betygsätt detta recept