Fontana Funghi-pizza

Ingredienser

  • 400 g (ca 100 g/pizza) rensade gula kantareller och svart trumpetsvamp
  • 4 st Fontana stenugnsbakade pizzabottnar
  • 1 st Fontana Halloumi
  • 1 st Fontana Saganaki-ost
  • Ca 2 msk rostade pinjefrön

Gör så här

  • Fontanas pizzor har snabbt blivit en snackis och mycket omtyckta. Här kommer en variant på topping med hösttema. En av våra egna verkliga favoriter i testköket! Vill du ha receptet på vår goda tomatsås, sök på Fontana pizzasås grundrecept.


    Recept till 4 pers.


    Sätt ugnen på 250°C och ställ en plåt mitt i ugnen.


    Rensa och fräs svampen i smör och olivolja ett par minuter. Salta och peppra ordentligt.


    Bred tomatsås på pizzabottnarna. Riv över Saganaki-ost och lägg ut den frästa svampen och skivor av peppar-halloumin. Strö över pinjefrön. Grädda tills pizzan får fin färg, ca 6-7 min.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept