Hitta Måltid

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • 1 st burk Fontana Kronärtskocka
  • 1 knippe rödbetor alt. använd förkokta rödbetor
  • 1 st Fontana Ekfatslagrad Feta
  • 1 st Fontana Saganakiost
  • 1 förpackning Fontana pizzabottnar

Gör så här

  • Recept till 4 pers.


    Sätt ugnen på 250 °C och ställ en plåt mitt i ugnen.


    Borsta eller skala rödbetorna och lägg dem i en kastrull med saltat vatten eller använd förkokta rödbetor. Sjud dem tills de blir mjuka, ca 20-40 min. För att förkorta koktiden kan större betor delas i klyftor.


    Bred tomatsås på pizzabottnarna. Riv över Saganakiost och lägg ut bitar av de kokta rödbetorna, kronärtskockorna och den ekfatslagrade fetaosten. Grädda tills pizzan får fin färg, ca 6-7 min.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept