Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Ingredienser

    • 2 paket riven Fontana Feta Ekologisk, 300g
    • 150 g Fontana Äkta Grekisk Yoghurt (finns även som laktosfri)
    • 3 msk Fontana Olivolja Kalamata Extra Virgin
    • 2 st färska chilifrukter, ex. spansk peppar
    • 1 msk paprikapulver
    • 2 msk äppelcidervinäger

    Gör så här

    • Recept till 6-8 pers

       


      Dela chilifrukterna på längden och avlägsna kärnor och de vita mellanväggarna. Grovhacka sedan
      chilin.


      Lägg alla ingredienser – utom äppelcidervinägern – i en mixer. Mixa på låg hastighet
      tills dippen blir slät. Tillsätt olivoljan lite i taget. Rör ner äppelcidervinägern strax före
      servering.


      Den färdiga dippen håller i minst 4 dagar i kylskåp.


    • Dela detta recept

    Recensioner och kommentarer

    Betygsätt detta recept