Efterrättspizza med grekisk yoghurt, hallon och vit choklad

Den vita chokladen blir härligt krispig i ugnen och hallonen och den krämiga yoghurten skapar en oslagbar kombination.

Ingredienser

  • 2 st Fontana Stenugnsbakade Pizzabottnar Vete
  • 2 burkar Fontana Äkta Grekisk Yoghurt (laktosfri eller vanlig)
  • ca 3 dl Färska hallon
  • 100 g Vit Choklad
  • 2 msk Rörsocker
  • Till Garnering:
  • Florsocker och citronmeliss
  • Eventuellt vaniljglass

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250 grader.


    Bred ut yoghurten över pizzabottnarna och fördela över hallonen. Riv sedan den vita chokladen och strö även den samt rårörsockret över pizzan.


    Grädda i mitten av ugnen i cirka 5 minuter.


    Pudra sist över florsocker och garnera med färsk citronmeliss. Färdigt att servera med en klick vaniljglass!


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept