Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Ingredienser

      250 g vetemjöl70 g smör 1 st ägg4 msk vattenSalt<strong>Fyllningen:</strong>1 kg champinjoner2 st vårlök3 msk persilja3 msk Fontana olivolja2 msk Fontana Kalamata balsamvinäger1 dl krossade valnötter3 st ägg2 dl Fontana grekisk yoghurt2 dl grädde100 g Fontana Feta100 g Fontana GetostSalt och peppar

    Gör så här

    • Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och låt degen vila i kylskåp.


      Skiva champinjonerna och finhacka löken. Bryn blandningen i olivolja och droppa över balsamvinäger, salt och peppar. Ställ pannan åt sidan och tillsätt hackad persilja och krossade valnötter.


      Vispa ihop ägg med grädde och yoghurt i en skål. Blanda ned smulad feta och getost. Rör till sist ned champinjonblandningen i äggstanningen.


      Ta ut degen ur kylskåpet och kavla ut den i en smord pajform. Skär bort överflödig deg. Häll i fyllningen och ställ in i ugnen. Grädda i ca 30 minuter.


    • Dela detta recept

    Recensioner och kommentarer

    Betygsätt detta recept