Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Caesarsallad med saganaki

Ingredienser

    4 st kycklingfiléer2 pkt bacon100 g Fontana SaganakiVitt bröd till krutongerRomansalladDressing:1 msk pressad citron1 tsk dijonsenap1 st äggula2 tsk vitvinsvinäger3 st sardeller, finhackade2 st vitlöksklyftorSalt och peppar1 dl finriven saganaki2 dl Fontana olivolja

Gör så här

  • Salta och peppra kycklingfiléerna och stek eller grilla. Skär baconen i bitar och stek. Skär brödet i kuber och stek i salt och olivolja. Hyvla saganakin grovt. Skär salladen i grova bitar.


    Dressingen: Blanda allt utom osten och oljan. Häll sedan ner oljan sakta och vispa kraftigt tills såsen tjocknar. Rör till sist ned osten. Smaka av med salt och peppar.


    Lägg salladen på ett stort fat. Häll på dressingen och blanda ordentligt. Skär kycklingen i skivor och lägg på salladen. Toppa med bacon och saganaki och avsluta med krutongerna. Servera.



  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept