Bruschetta med fetatopping
Ingredienser
-
200 g Fontana Ekfatslagrad Feta0.5 st Gurka0.5 st RödlökFontana OlivoljaSalt och peppar
Gör så här
Skär chiabatta eller baguette diagonalt i ca 15 mm tjocka skivor.
Fintärna fetaost, skalad gurka och rödlök. Blanda i en bunke och smaka av med salt, peppar och lite olivolja.
Stek brödet med olivolja så det får en gyllenbrun yta, dekorera med fetatoppningen.
- Dela detta recept
Du kanske också gillar
-
Pankopanerad fetaost
-
Fylld florinsk paprika
-
Fyllda auberginer
-
Peperoni och oliver på grillen
-
Halloumiråraka med smulad feta
-
Ugnsbakade tomater
-
Vispad feta med honung
-
Auberginer med lök och feta
-
Vegetariska Vinbladsdolmar
-
Soltorkad tomatsalsa på rostat bröd
-
Kikärtsbullar
-
Kronärtkocksröra med citron och graviera

Recensioner och kommentarer
Betygsätt detta recept