Bougiourdi – ugnsbakad halloumi, fetaost och graviera
Ingredienser
- 100 g Fontana Feta Original
- 100 g Fontana Saganaki
- 100 g Fontana Frixos Finest Graviera
- 100 g Fontana Halloumi Original
- 2 st tomater
- 5 st Fontana Peperoni
- 1/2 grön paprika
- Oregano
- Peppar
- Fontana Olivolja Original Extra Virgin
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Tärna alla ostar och lägg ned i små formar eller en större tillsammans med oregano, olivolja, skivad chili samt peperoni. och skivad peperoni. Rör runt och fördela i fyra små ugnsformar eller en större form. Skiva tomaterna och fördela överst, ringla över olivolja och strö över oregano.
Gratinera i ugn ca 10-15 minuter tills osten smält.
- Dela detta recept
Du kanske också gillar
-
Vattenmelon med Tärnad Grilloumi
-
Grekisk potatis med Htipiti
-
Halloumipasta med citron och vitlök
-
Marinad till grillat kött och fisk
-
Grillloumisallad med pärlcouscous
-
Halloumispett
-
Grilloumisallad med Quinoa
-
Grillad sheftaliakorv
-
Vita bönor med olivolja
-
Cypriotiska små köttbullar
-
Nötkött med lök
-
Koulourakia – Sesamfrökakor

Recensioner och kommentarer
Betygsätt detta recept