Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Bougiourdi – ugnsbakad halloumi, fetaost och graviera

Ingredienser

  • 100 g Fontana Feta Original
  • 100 g Fontana Saganaki
  • 100 g Fontana Frixos Finest Graviera
  • 100 g Fontana Halloumi Original
  • 2 st tomater
  • 5 st Fontana Peperoni
  • 1/2 grön paprika
  • Oregano
  • Peppar
  • Fontana Olivolja Original Extra Virgin

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200 grader.


    Tärna alla ostar och lägg ned i små formar eller en större tillsammans med oregano, olivolja, skivad chili samt peperoni. och skivad peperoni. Rör runt och fördela i fyra små ugnsformar eller en större form. Skiva tomaterna och fördela överst, ringla över olivolja och strö över oregano.


    Gratinera i ugn ca 10-15 minuter tills osten smält.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept