Search
Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

Bougatsa

Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad vaniljglass.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • InnehÃ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostbollar Recept

    Fetaostbollar

    Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta

    LÄS MER >