Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Ingredienser

    • 4 - 6 seabreamfileèr
    • 500 g black eye bönor, kokta
    • 1/2 dl olivolja
    • 1 citron, saften
    • 2 msk vetemjöl
    • Sallad:
    • 3-4 msk olivolja
    • 1/2 dl citronsaft
    • 1 dl persilja, finhackad
    • 10 kalamataoliver
    • 10 körsbärstomater
    • 1 msk mynta, finhackad
    • salt & peppar

    Gör så här

    • Koka upp bönorna enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg de kokta bönorna i en skål och tillsätt 3 msk olivolja, citronsaft, salt och peppar och rör så att allt blandas ordentligt.

       


      Salta & peppra fisken och vänd den i vetemjöl. Värm upp olivoljan och stek filéerna tills de är gyllenbruna på båda sidorna.

       


      Blanda alla salladsingredienser och rör om.Servera bönorna till fisken och garnera med tomatsalladen.

      KALI OREXI!

      Tillagningstid 1 timme


    • Dela detta recept

    Recensioner och kommentarer

    Betygsätt detta recept