• en
  • sv

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Baconinlindad fetaost med rödbetssirap och rostade pinjenötter

Se mer:  ,

Ingredienser

  • 200 g Fontana Feta Original
  • 4 skivor bacon
  • 50 g pinjenötter
  • Rödbetssirap:
  • 5 st kokta rödbetor
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk honung
  • 1 tsk Fontana Balsamvinägar Kalamata Original
  • 1 dl Fontana Olivolja Original Extra Virgin

Gör så här

  • Skär fetaosten i fyra delar och linda in var och en av bitarna i en skiva bacon. Bryn dem snabbt i en stekpanna, lägg i en ugnsfast form och ställ i ugnen i 200°C i ca 10 minuter.


    Hetta samtidigt upp en stekpanna på stark värme och rosta pinjenötterna gyllenbruna. Servera fetaosten med pinjenötter och sirapssås.


    Rödbetssirap


    Blanda rödbetorna med vitlök, honung och balsamvinäger i en mixer. Droppa i olivolja och salta efter smak.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att klicka på acceptera cookies godkänner du att vi använder dem. Så använder vi cookies.