Hitta Måltid

Hummus

Visa alla

Ingredienser

  • Snällost
  • Tzatziki
  • Grilloumi
  • Soltorkade Tomater
  • Grillad Paprika

Visa alla

Matsökaren

  • Snällost
  • Dessert
  • Pajer
  • Kötträtter
  • Fiskrätter

Visa alla

close

Select more choices

Baconinlindad fetaost med rödbetssirap och rostade pinjenötter

Se mer:  ,

Ingredienser

    200 g Fontana Feta4 skivor bacon50 g pinjenötterRödbetssirap:5 st kokta rödbetor1 st vitlöksklyfta1 msk honung1 tsk Fontana Kalamata balsamvinäger1 dl Fontana olivolja

Gör så här

  • Skär fetaosten i fyra delar och linda in var och en av bitarna i en skiva bacon. Bryn dem snabbt i en stekpanna, lägg i en ugnsfast form och ställ i ugnen i 200°C i ca 10 minuter.


    Hetta samtidigt upp en stekpanna på stark värme och rosta pinjenötterna gyllenbruna. Servera fetaosten med pinjenötter och sirapssås.


    Rödbetssirap


    Blanda rödbetorna med vitlök, honung och balsamvinäger i en mixer. Droppa i olivolja och salta efter smak.


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept