Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Baconinlindad fetaost med rödbetssirap och rostade pinjenötter

    Se mer:  ,

      Ingredienser

        200 g Fontana Feta4 skivor bacon50 g pinjenötter<strong>Rödbetssirap:</strong>5 st kokta rödbetor1 st vitlöksklyfta1 msk honung1 tsk Fontana Kalamata balsamvinäger1 dl Fontana olivolja

      Gör så här

      • Skär fetaosten i fyra delar och linda in var och en av bitarna i en skiva bacon. Bryn dem snabbt i en stekpanna, lägg i en ugnsfast form och ställ i ugnen i 200°C i ca 10 minuter.


        Hetta samtidigt upp en stekpanna på stark värme och rosta pinjenötterna gyllenbruna. Servera fetaosten med pinjenötter och sirapssås.


        Rödbetssirap


        Blanda rödbetorna med vitlök, honung och balsamvinäger i en mixer. Droppa i olivolja och salta efter smak.


      • Dela detta recept

      Recensioner och kommentarer

      Betygsätt detta recept