• en
  • sv

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ägghalvor med oliver

Ägghalvor 2.0. Tabasco, dijonsenap och oliver sätter smaken på dessa ägghalvor med lite mer sting i än de traditionella med dill och räkor.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 msk majonäs
  • 1/2 msk dijonsenap
  • 1/2 tsk Tabasco
  • Urkärnade Kalamonoliver

Gör så här

  • 8 ägghalvor

    Koka äggen ca 8–9 min så att gulan blir fast. Spola äggen i kallt vatten.


    Skala och dela äggen. Ta ut gulorna och mosa dem med en gaffel tillsammans med majonnäs, dijonsenap och Tabasco till en slät röra.


    Fördela röran i ägghalvorna. Lägg en oliv ovanpå varje halva och servera som drinktilltugg.

     


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att klicka på acceptera cookies godkänner du att vi använder dem. Så använder vi cookies.