Hitta Måltid

Hummus

    Visa alla

    Ingredienser

    • Snällost
    • Tzatziki
    • Grilloumi
    • Soltorkade Tomater
    • Grillad Paprika

    Visa alla

    Matsökaren

    • Snällost
    • Dessert
    • Pajer
    • Kötträtter
    • Fiskrätter

    Visa alla

    close

    Select more choices

    Ägghalvor med oliver

    Ägghalvor 2.0. Tabasco, dijonsenap och oliver sätter smaken på dessa ägghalvor med lite mer sting i än de traditionella med dill och räkor.

      Ingredienser

      • 4 ägg
      • 2 msk majonäs
      • 1/2 msk dijonsenap
      • 1/2 tsk Tabasco
      • Urkärnade Kalamonoliver

      Gör så här

      • 8 ägghalvor

        Koka äggen ca 8–9 min så att gulan blir fast. Spola äggen i kallt vatten.


        Skala och dela äggen. Ta ut gulorna och mosa dem med en gaffel tillsammans med majonnäs, dijonsenap och Tabasco till en slät röra.


        Fördela röran i ägghalvorna. Lägg en oliv ovanpå varje halva och servera som drinktilltugg.

         


      • Dela detta recept

      Recensioner och kommentarer

      Betygsätt detta recept