Förgräddad pizzabotten

Pizzatrenden växer och nu är det enklare än någonsin att skräddarsy din pizza. Pizzabottnarna kan användas som förrätt, huvudrätt eller efterrätt och till och med som frukostpizza. Det är endast din fantasi som sätter gränser.

Fontanas pizzabottnar är stenugnsbakade och förgräddade och finns både med fullkorn och vete. De är mycket enkla att tillreda i ugn eller på grill. Passar bra både till fest eller som en snabb vardagsrätt.

Allt beror på hur du väljer att toppa din pizza.

Pizza Blond - Fullkornsbotten toppad med Grekisk yoghurt, zucchini, svarta oliver och färsk mynta.

Pizza extra grön - vetebotten toppad med tomatsås, kalamonoliver, kronärtskocka och fetaost.

Toppa din pizza grekiskt!

Du kan använda alla livsmedelsgrupper ur kostcirkeln och göra din pizza till en näringsriktig och fulländad måltid. Föredrar du en mera traditionell pizza väljer du det. Du bestämmer själv hur hälsosam din pizza ska vara.

Det går även med fördel att grilla pizzan på en pizzasten. Använd lock vid grillningen och passa noga. Det går fort. Passar bra till sommarens grillfester.

Stenugnsbakad förgräddad pizzabotten är den perfekta rätten som du kan variera i oändlighet. Passar utmärkt till Fontanas övriga sortiment såsom oliver, inlagda grönsaker, grekisk yoghurt, fetaost och halloumi. Servera den som förrätt, varmrätt eller efterrätt.

 

FONTANA SOMMAR3463_k

Gör din Pizza i tre enkla steg

FONTANA SOMMAR3477

 

1. Välj din pizzabotten. Fullkorn eller vete.

 

2. Toppa din pizza med valfria tillbehör.

 

3. Grädda i ugn eller grilla på pizzasten. Klar på ca 5 - 7 minuter.

Fem enkla anledningar till att göra din egen pizza

FONTANA SOMMAR3371_Tomat_kFONTANA SOMMAR3371_Tomat_kFONTANA SOMMAR3371_Tomat_kFONTANA SOMMAR3371_Tomat_kFONTANA SOMMAR3371_Tomat_k

1. Snabbt och enkelt. Våra pizzabottnar är förgräddade i stenugn. Du behöver endast tillsätta dina favoriter och sedan grädda i ca 5 minuter till den är klar!

 

2. Du skräddarsyr din egen pizza. Du väljer själv hur hälsosam din pizza ska vara.

 

3. Det är trendigt. Räkna med exotiska innovationer på de traditionella pizzorna framöver.

 

4. Det passar till (nästan) allt. Experimentera fram din egen favorit med tomatsås, ost, grönsaker, yoghurt eller choklad och frukt.

 

5. Helg eller vardagsmat. Passar till partyt och mingelfesten, hemma framför tv:n eller som en snabb vardagsrätt och en räddare i nöden till ”left overs”.

98061

STENUGNSBAKAD PIZZABOTTEN VETE 2 x 180 gram

Ingredienser: vetemjöl, vatten, olivolja, salt, jäst. Mer info.

 

98060

STENUGNSBAKAD PIZZABOTTEN FULLKORN 2 x 180 gram

Ingredienser: vetemjöl, vatten, fullkornsmjöl, inulin, salt, olivolja och jäst. Mer info.