Great Place To Work 2017, 2018 och 2019

Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare, 2017, 2018 och 2019  belönades vi med certifieringen Great Place to Work® och 2019 med certifieringen "Sveriges Bästa Arbetsplatser". Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

Vill du vara med i uppstarten av Fontana Studio, vår nya inhousebyrå. Tillsammans med ett kreativt gäng av hungriga medarbetare som inte bara älskar halloumi och oliver, kommer du arbeta med alla våra varumärken och massor med spännande projekt som rör matinspiration och kunskap. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och många parallella processer. Vi söker i första steget en positiv, driven och formstark orginalare.
 

Vi söker en formstark orginalare

 

Arbetsbeskrivning:

Vi ser dig som ankaret i vårt inhouseteam, med bred erfarenhet, självgående inställning och med ansvar för våra löpande produktioner. Rollen kommer vara varierande och kommer innefatta allt från produktförpackningar, presentationer, annonser, broschyrer, butik och mässmaterial. Du kommer jobba främst med print men även digitalt.
 

Din Profil:

Vi ser att du har bred erfarenhet, med ett tungt ansvar som orginalare på byrå eller inhouse-avdelning. Du har en grafisk utbildning från Berghs, Forsbergs, Grafiska Institutet eller motsvarande i botten, med ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator är en självklarhet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Har du arbetat med webbkampanjer eller digitala kanaler är det ett plus.

 

Meriterande om du har erfarenhet av:

• WordPress

• Bildbehandling och retuschering

• Erfarenhet av prepress

• Erfarenhet från originalproduktion inom retail

• Ett starkt intresse av teknik och IT

 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansöka så snart som möjligt. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt och du kan ansöka via e-post på jobb@fontanafood.se. Märk ansökan med Orginalare.

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en driven och inspirerande Säljare för dagligvaruhandeln i Norra Norrland.

 

Vi söker nu en driven och inspirerande säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder, butiker inom dagligvaruhandeln i Norra Norrland.

Vi tror att du är en person som är stark på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. För oss är det viktigt att hitta de bästa råvarorna och den godaste maten. Vi brinner för att dela med oss av våra upptäckter. Vi vill att våra produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt dipp och röror.

 

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang i butik driva och utveckla försäljningen i respektive kategori, med syfte att optimera butikens lönsamhet samt stärka Fontanas position på marknaden.

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är Skellefteå. (Alternativt Piteå eller Luleå) Aktuellt distrikt är Norra Norrland (Ex på orter, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kiruna) Övernattningar i distriktet förekommer.

Du rapporterar till Säljchefen men kommer också ha ett nära samarbete med övriga personer i organisationen. För dig är det naturligt att arbeta självständigt men ser vikten av att ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Fontana utsågs 2019 till en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser, enligt organisationen
Great Place to Work. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Äkta, framåt, kunniga, omtänksamma och passionerade.

 

Vi erbjuder dig:

• Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter
• Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner
• Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad
• Ett roligt, självständigt och varierande arbete
• Ett engagerat team med gemensamt fokus

 

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av försäljning
• Har en tydlig kunskap kring marknaden för Dagligvaruhandeln
• Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt
• Arbetar med god struktur och långsiktighet
• Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga
• Är engagerad, ödmjuk och prestigelös
• Är matintresserad
• Har du erfarenhet från Argus är detta meriterande.

 

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart
som möjligt. Observera att vi inte hanterar några ansökningar via e-post.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du
”ansök knappen.” Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.

Önskas ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Petersén, Säljchef, Fontana Food. Du når Niclas på niclas@fontanafood.se alternativt 070-432 65 37.

 

Mer om Fontana:

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta till den Svenska marknaden.

Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom dagligvaruhandeln. Läs gärna mer på: www.fontana.se

 

Ansökan sker via denna länk: http://www.thenextone.se/jobs/19-saljare-dvh-norra-norrland/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en Junior Inköpare med affärsdriv – Stockholm

 

Vi växer och vi förstärker nu vårt inköps-och kvalitetsteam och söker en självgående Junior Inköpare. Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas in i rollen som inköpare. I takt med att du lär dig arbetet får du större ansvar och uppgifter att hantera.

 

Dina arbetsuppgifter och ansvar

I nära samarbete med Inköps- och kvalitetschefen kommer du assistera i olika leverantörs- och produktprojekt. Du kommer ansvara för att koordinera våra produktlanseringar både internt och med våra leverantörer och rollen kommer kräva uppföljning, analys och rapportering. Du kommer stödja inköpsteamet i olika arbetsuppgifter och rollen innebär mycket administration och kontaktytor både internt och externt. Du ansvarar för att förmedla korrekt produktinformation till företagets olika avdelningar. Med en positiv inställning och stort engagemang håller du ordning och skapar strukturer för att säkerställa att Fontana följer de regelverk som krävs. Du rapporterar till Inköps-och kvalitetschef Martina Molander.

 

• Du kommer att driva både egna inköp och enskilda projekt.
• Du kommer vara delaktig i koncept- och produktutveckling.
• Du kommer att bistå Fontanas Inköps- och Kvalitetschef i arbetet med att utveckla befintligt sortiment, val och inköp av nya produkter, samt
säkerställa en god kvalitet på Fontanas produkter.

• Du kommer att få möjlighet att driva egna inköpsprojekt och förhandlingar av lättare slag
• Du kommer att få jämföra och utvärdera erbjudanden från leverantör.
• En del i ditt arbete kommer att vara att räkna på offerter från leverantörer, prisjusteringar samt ta fram och se över statistik i syfte att stötta Inköps- och Kvalitetschef i förhandlingar och större beslut
• Vara behjälplig samt driva enskilda projekt gällande Inköp, Kvalitet och Logistik vid behov.
• Vara delaktig i arbetet gällande optimering av pallar, kartonger och förpackningar tillsammans med Logistik och Lager vid behov.
• Du kommer att vara ansvarig för produktprover på lager samt för att produkt och kartongprover kommer till Fontana i tid till provsmakningar samt lanseringar och kvalitetssäkringar.

 

Vem är du

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi kännetecknas av en prestigelös företagskultur med snabba beslutsvägar och högt tempo och vi söker en person som är driven, resultatorienterad analytisk inköpare med höga ambitioner, som vill utvecklas med företaget. Du är självgående, tar ansvar för uppgifter, strukturerar själv och driver processer vidare. Du är social, gärna matintresserad och affärsmässig med förmåga att hantera många kontaktytor.  Du delar våra värderingar; Kunskap, Kvalitet, Ärlighet och Passion – och vår vision om ’En godare värld för alla’ 

 

• Du kompromissar aldrig på kvalitet och eftersträvar alltid det bästa både i ditt arbete och i våra produkter.
• Du är prestigelös med förståelse för andra kulturer och seder, är lyhörd samt inger förtroende
• Du uppskattar snabbrörlig och föränderlig miljö med korta beslutsvägar
• Du är analytisk, strukturerad och noggrann och framförallt ansvarstagande
• Du har stort tålamod, positiv och bidrar med glädje till teamet
• Relevant högskola/universitetsutbildning – nyexaminerad eller med erfarenhet.
• Goda Excelkunskaper.
• Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Fler språk är meriterande. 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett roligt, självständigt och varierande arbete. På Fontana Food får du möjlighet att påverka, och tillsammans med företaget så jobbar vi mot gemensamma mål.  Vårt familjeföretag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team av medarbetare med höga ambitioner

 

Tjänsten är en heltidstjänst. Företaget följer kollektivavtal mellan Svensk Handel och Unionen. Huvudkontoret ligger i Tyresö, Stockholm.

 

Är du den vi söker

Skicka din ansökan via e-post senast 3 februari tillsammans med ett personligt brev och cv till: jobb@fontanafood.se. Var vänlig och märk din ansökan med tjänsten du söker till, då vi just nu rekryterar till fler tjänster. Du är också välkommen att kontakta oss med eventuella frågor och funderingar kring tjänsten enligt nedanstående kontaktuppgifter.

 

Kontakt: Inköps- och kvalitetschef: Martina Molander. Email: martina@fontanafood.se

 

Vi undanber oss försäljningssamtal från rekryteringsföretag.