Great Place To Work 2017, 2018 och 2019

Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare, 2017, 2018 och 2019  belönades vi med certifieringen Great Place to Work® och 2019 med certifieringen "Sveriges Bästa Arbetsplatser". Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

 

Dagligvaruhandeln, Säljare, Stockholm

 

Fontana växer och söker nu en driven samt engagerad säljare till vårt team i Stockholm som ska ansvara för våra kunder, butiker inom dagligvaruhandeln. Läs mer här

 


Vill du vara med i uppstarten av Fontana Studio, vår nya inhousebyrå. Tillsammans med ett kreativt gäng av hungriga medarbetare som inte bara älskar halloumi och oliver, kommer du arbeta med alla våra varumärken och massor med spännande projekt som rör matinspiration och kunskap. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och många parallella processer. Vi söker i första steget en positiv, driven och formstark orginalare.
 

Vi söker en formstark orginalare

 

Arbetsbeskrivning:

Vi ser dig som ankaret i vårt inhouseteam, med bred erfarenhet, självgående inställning och med ansvar för våra löpande produktioner. Rollen kommer vara varierande och kommer innefatta allt från produktförpackningar, presentationer, annonser, broschyrer, butik och mässmaterial. Du kommer jobba främst med print men även digitalt.

Din Profil:

Vi ser att du har bred erfarenhet, med ett tungt ansvar som orginalare på byrå eller inhouse-avdelning. Du har en grafisk utbildning från Berghs, Forsbergs, Grafiska Institutet eller motsvarande i botten, med ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator är en självklarhet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Har du arbetat med webbkampanjer eller digitala kanaler är det ett plus.

 

Meriterande om du har erfarenhet av:

• WordPress

• Bildbehandling och retuschering

• Erfarenhet av prepress

• Erfarenhet från originalproduktion inom retail

• Ett starkt intresse av teknik och IT

 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansöka så snart som möjligt. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt och du kan ansöka via e-post på jobb@fontanafood.se. Märk ansökan med Orginalare.

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.