Great Place To Work 2017, 2018 och 2019

Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare, 2017 och 2018 belönades vi med certifieringen Great Place to Work® och 2019 med certifieringen "Sveriges Bästa Arbetsplatser". Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

Vill du vara med i uppstarten av Fontana Studio, vår nya inhousebyrå. Tillsammans med ett kreativt gäng av hungriga medarbetare som inte bara älskar halloumi och oliver, kommer du arbeta med alla våra varumärken och massor med spännande projekt som rör matinspiration och kunskap. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och många parallella processer. Vi söker i första steget en positiv, driven och formstark orginalare.
 

Vi söker en formstark orginalare

 

Arbetsbeskrivning:

Vi ser dig som ankaret i vårt inhouseteam, med bred erfarenhet, självgående inställning och med ansvar för våra löpande produktioner. Rollen kommer vara varierande och kommer innefatta allt från produktförpackningar, presentationer, annonser, broschyrer, butik och mässmaterial. Du kommer jobba främst med print men även digitalt.
 

Din Profil:

Vi ser att du har bred erfarenhet, med ett tungt ansvar som orginalare på byrå eller inhouse-avdelning. Du har en grafisk utbildning från Berghs, Forsbergs, Grafiska Institutet eller motsvarande i botten, med ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator är en självklarhet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Har du arbetat med webbkampanjer eller digitala kanaler är det ett plus.

 

Meriterande om du har erfarenhet av:

• WordPress

• Bildbehandling och retuschering

• Erfarenhet av prepress

• Erfarenhet från originalproduktion inom retail

• Ett starkt intresse av teknik och IT

 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansöka så snart som möjligt. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt och du kan ansöka via e-post på jobb@fontanafood.se. Märk ansökan med Orginalare.

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en säljare för affärsområdet Foodservice som ska arbeta i Mellansverige.

 

Fontana växer och förstärker säljkåren för affärsområdet Foodservice. Vi söker nu en driven och inspirerande säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder i Mellansverige.

Vi tror att du är en person som är engagerad och stark på att skapa goda affärsrelationer. Du är genuint intresserad av kundens verksamhet och kan lätt skapa en förståelse för dennes affärsperspektiv. Genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll, har du förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. För oss är det viktigt att hitta de bästa råvarorna och den godaste maten. Vi brinner för att dela med oss av våra upptäckter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt dipp och röror.

 

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang driva och utveckla försäljningen. Detta med syfte att skapa nya smakupplevelser och ett mervärde för kunden samt stärka Fontanas position på marknaden.

Du kommer arbeta med befintliga kunder samtidigt som du lägger stort fokus på att etablera nya kunder. Dessa kunder är Privata och Offentliga slutkunder samt vissa lokala grossister. Utifrån uppsatta mål samt olika säljfrämjande aktiviteter, kommer du driva försäljningen på distriktet.

För att lyckas i rollen behöver man vara målmedveten, självgående, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Aktuellt distrikt är Mellansverige. (Jönköping, Linköping, Norrköping, Örebro samt delar av Mälardalen) Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är i distriktet. Övernattningar i distriktet förekommer.

Du rapporterar till Försäljningschefen för Foodservice men kommer också ha ett nära samarbete med övriga personer i organisationen. För dig är det naturligt att arbeta självständigt men ser vikten av att ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Fontana utsågs 2019 till en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser, enligt organisationen
Great Place to Work. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Äkta, framåt, kunniga, omtänksamma och passionerade.

 

Vi erbjuder dig:

• Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter

• Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner

• Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad

• Ett roligt, självständigt och varierande arbete

• Ett engagerat team med gemensamt fokus

 

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av försäljning

• Har en tydlig kunskap kring marknaden för Foodservice

• Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt

• Arbetar med god struktur och långsiktighet

• Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga

• Är engagerad och prestigelös

• Är matintresserad

• Kunskap kring LOU och Argus är meriterande.

 

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart
som möjligt. Observera att vi inte hanterar några ansökningar via e-post.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du
”ansök knappen.” Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.
Önskas ytterligare information når du Cecilia på cecilia.arbestal@thenextone.se alternativt 0709-76 47 09.

 

Mer om Fontana:

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta till den Svenska marknaden.

Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom Foodservice. Läs gärna mer på: www.fontana.se

 

Ansökan sker via denna länk: http://www.thenextone.se/jobs/18-saljare-foodservice/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en driven och inspirerande Säljare för dagligvaruhandeln i Norra Norrland.

 

Vi söker nu en driven och inspirerande säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder, butiker inom dagligvaruhandeln i Norra Norrland.

Vi tror att du är en person som är stark på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. För oss är det viktigt att hitta de bästa råvarorna och den godaste maten. Vi brinner för att dela med oss av våra upptäckter. Vi vill att våra produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt dipp och röror.

 

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang i butik driva och utveckla försäljningen i respektive kategori, med syfte att optimera butikens lönsamhet samt stärka Fontanas position på marknaden.

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är Skellefteå. (Alternativt Piteå eller Luleå) Aktuellt distrikt är Norra Norrland (Ex på orter, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kiruna) Övernattningar i distriktet förekommer.

Du rapporterar till Säljchefen men kommer också ha ett nära samarbete med övriga personer i organisationen. För dig är det naturligt att arbeta självständigt men ser vikten av att ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Fontana utsågs 2019 till en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser, enligt organisationen
Great Place to Work. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Äkta, framåt, kunniga, omtänksamma och passionerade.

 

Vi erbjuder dig:

• Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter
• Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner
• Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad
• Ett roligt, självständigt och varierande arbete
• Ett engagerat team med gemensamt fokus

 

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av försäljning
• Har en tydlig kunskap kring marknaden för Dagligvaruhandeln
• Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt
• Arbetar med god struktur och långsiktighet
• Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga
• Är engagerad, ödmjuk och prestigelös
• Är matintresserad
• Har du erfarenhet från Argus är detta meriterande.

 

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart
som möjligt. Observera att vi inte hanterar några ansökningar via e-post.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du
”ansök knappen.” Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.

Önskas ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Petersén, Säljchef, Fontana Food. Du når Niclas på niclas@fontanafood.se alternativt 070-432 65 37.

 

Mer om Fontana:

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta till den Svenska marknaden.

Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom dagligvaruhandeln. Läs gärna mer på: www.fontana.se

 

Ansökan sker via denna länk: http://www.thenextone.se/jobs/19-saljare-dvh-norra-norrland/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en driven och inspirerande Säljare för dagligvaruhandeln i Dalarna/ Gästrikland.

 

Vi söker nu en driven och inspirerande säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder, butiker inom dagligvaruhandeln i Dalarna/ Gästrikland. 

Vi tror att du är en person som är stark på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. För oss är det viktigt att hitta de bästa råvarorna och den godaste maten. Vi brinner för att dela med oss av våra upptäckter. Vi vill att våra produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt dipp och röror.

 

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang i butik driva och utveckla försäljningen i respektive kategori, med syfte att optimera butikens lönsamhet samt stärka Fontanas position på marknaden.

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är Borlänge, Falun med omnejd. Aktuellt distrikt är Dalarna/ Gästrikland. (Ex på orter, Ludvika, Gävle, Söderhamn och Malung)

Du rapporterar till Säljchefen men kommer också ha ett nära samarbete med övriga personer i organisationen.

För dig är det naturligt att arbeta självständigt men ser vikten av att ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Fontana utsågs 2019 till en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser, enligt organisationen
Great Place to Work. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Äkta, framåt, kunniga, omtänksamma och passionerade.

 

Vi erbjuder dig:

• Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter

• Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner

• Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad

• Ett roligt, självständigt och varierande arbete

• Ett engagerat team med gemensamt fokus

 

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av försäljning

• Har en tydlig kunskap kring marknaden för Dagligvaruhandeln

• Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt

• Arbetar med god struktur och långsiktighet

• Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga

• Är engagerad, ödmjuk och prestigelös

• Är matintresserad

• Har du erfarenhet från Argus är detta meriterande.

 

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart
som möjligt. Observera att vi inte hanterar några ansökningar via e-post. 

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du
”ansök knappen.” 
Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.

Önskas ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Petersén, Säljchef, Fontana Food. Du når Niclas på niclas@fontanafood.se alternativt 070-432 65 37.

 

Mer om Fontana:

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta till den Svenska marknaden.

Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom dagligvaruhandeln. Läs gärna mer på: www.fontana.se

 

Ansökan sker via denna länk: http://www.thenextone.se/jobs/20-saljare-dvh-dalarna/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.