Lediga jobb

GPTW_Internationell_Cert_2017_litenGreat Place To Work 2017
Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare och 2017 belönades med certifieringen Great Place to Work®. Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

Fontana Food söker motiverad och matintresserad Regionsansvarig Säljare (DVH)

Vi söker motiverad och matintresserad säljare i Västra Skåne som även
innefattar orterna Halmstad och Ljungby.

Bostadsort: Inom distriktet

Vad vi söker i dig som säljare:

Vi tror att du har fingertoppskänslan för försäljning, du gillar att bygga relationer och brinner för att erbjuda säljlösningar för dina kunder. På Fontana är vi alla hängivna smaksökare och vi strävar målmedvetet att våra fina produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter.

I arbetsuppgifterna ingår även att sälja in och följa upp nyhetslanseringar och kampanjer och att hjälpa butikerna med att förbättra sin lönsamhet. Du rapporterar till Säljchefen och kommer att ha en nära samverkan med både Säljkoordinator och kollegor på fältet.

Vem är du

  • Du är matintresserad och känner en stolthet att jobba med högkvalitativa produkter.
  • Du är en erfaren, lyhörd och motiverad säljare som drivs av att skapa affärer, optimera kundernas försäljning och förstår vikten av alltid ge bra service och skapa och bibehålla långsiktiga relationer med kund.
  • Du har gymnasieutbildning och minst 3 års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln, gärna livsmedel och har en god ekonomisk och analytisk förmåga. Gärna erfarenhet av kategoriarbete.
  • Du är strukturerad och har en god planeringsförmåga, är självgående, driven och ansvarstagande.
  • Du driver försäljning mot uppsatta mål och har en utvecklad samarbetsförmåga och kan arbeta i team och motiveras av både utmaningar och framgång.
  • Du har B-körkort och datorvana då du arbetar med en handdator (Ipad) ute i butik

Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett roligt, självständigt och varierande arbete. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål och vårt företag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team av medarbetare med höga ambitioner.

Tjänsten är en heltidstjänst. Företaget följer kollektivavtal mellan Svensk handel och Unionen.

Huvudkontoret ligger i Tyresö, Stockholm.

Är du den vi söker

Skicka din ansökan via email senast den 19 oktober med ett personligt brev och cv till jobb@fontanafood.se.

Skicka din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum.

Du är också välkommen att kontakta oss med eventuella frågor och funderingar kring tjänsterna enligt nedanstående kontaktuppgifter.

Säljkårschef Niclas Petersén, Telefon: 070-432 65 37. Email: niclas(@)fontanafood.se

Vi undanber oss försäljningssamtal från rekryteringsföretag

Fontana är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 43 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom dagligvaruhandeln ytterligare. Fontanas företagskultur bygger på ärlighet, engagemang och stark drivkraft. Vi söker alltid människor som delar våra värderingar och positiva inställning. Vi värdesätter människor som gillar att jobba för att utveckla både sig själva och företaget, ha roligt på jobbet och brinner för mat som gör gott både för miljön, människan och djuren.