Great Place To Work 2018

Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare, 2017 och 2018 belönades vi med certifieringen Great Place to Work®. Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

Vi söker Ekonomi- och VD assistent

Är du redo att axla rollen som nyckelperson i en spännande och dynamisk miljö? Brinner du för siffror, är analytisk och vill arbeta i en bred roll nära verksamheten? Vi söker just nu en person som vill vara med på en rolig resa i en fartfylld organisation!

 

Om företaget

Fontana Food AB är ett svenskt familjeföretag som idag drivs i andra generationen och har 47 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos Papadopoulos var först i Sverige med att sälja den. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, de växer och behöver förstärka sitt familjeföretag.

Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare, 2017 och 2018 belönades de med certifieringen Great Place to Work® och tog även hem priset för ’Sveriges Bästa Arbetsplats’ i kategorin liten organisation. Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter

Hos Fontana Food kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett expansivt familjeföretag. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta brett med kund- samt leverantörsreskontra, löpande bokföring och utläggshantering. Vidare kommer du att sköta den löpande personaladministrationen och lönehanteringen. Du kommer arbeta med löneberedning, anställningsavtal och löpande personalfrågor.

Vidare kommer du vara en viktig person för Fontana Foods VD och ledningsgrupp. Du kommer agera länk mellan parterna samt vara administrativ support. Du har bland annat ansvar för att skicka ut kallelser och dagordningar, sammanställa material inför möten och konferenser samt ansvara för leverantörsavtal.

 

Din profil

Vi tror att du antingen är gymnasieekonom eller har universitets-/högskoleutbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du behöver ej ha kunskap i löneområdet, däremot är du driven och har ett intresse för att utveckla och ansvara över ditt samt ekonomiavdelningens arbete.

Då du arbetar tätt med din kollega på ekonomiavdelningen är det viktigt att du är en lagspelare. Vi ser att du är prestigelös men samtidigt en person som kan ta för dig och ta plats när så behövs. Du är ett administrativt proffs och arbetar noggrant och strukturerat. Vidare är du en person som värdesätter att gå till arbetet och bidra med din positiva och glada personlighet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Visma Business. Du behärskar både det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

 

Framgångsfaktorer

• Relevant utbildning
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
• Erfarenhet av HR administrativa uppgifter är ett plus
• Meriterande att ha arbetat i Visma Business

 

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

 

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm, Tyresö
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-09-10

 

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande.

 

Ansökan sker via denna länk. : https://www.resultatab.se/tjanster/ekonomiassistent-vd-assistent-till-fontana-food/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.