Great Place To Work 2017, 2018 och 2019

Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare, 2017 och 2018 belönades vi med certifieringen Great Place to Work® och 2019 med certifieringen "Sveriges Bästa Arbetsplatser". Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

Vi söker Ekonomi- och VD assistent

Är du redo att axla rollen som nyckelperson i en spännande och dynamisk miljö? Brinner du för siffror, är analytisk och vill arbeta i en bred roll nära verksamheten? Vi söker just nu en person som vill vara med på en rolig resa i en fartfylld organisation!

 

Om företaget

Fontana Food AB är ett svenskt familjeföretag som idag drivs i andra generationen och har 47 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos Papadopoulos var först i Sverige med att sälja den. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, de växer och behöver förstärka sitt familjeföretag.

Fontana har alltid varit mån om sina medarbetare, 2017 och 2018 belönades de med certifieringen Great Place to Work® och tog även hem priset för ’Sveriges Bästa Arbetsplats’ i kategorin liten organisation. Certifikatet delas ut till företag som ett resultat av den medarbetarupplevelse företaget skapar och den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats. Fontana är stolt att ha uppnått ett sånt bra resultat och fått så fint betyg av sina medarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter

Hos Fontana Food kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett expansivt familjeföretag. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta brett med kund- samt leverantörsreskontra, löpande bokföring och utläggshantering. Vidare kommer du att sköta den löpande personaladministrationen och lönehanteringen. Du kommer arbeta med löneberedning, anställningsavtal och löpande personalfrågor.

Vidare kommer du vara en viktig person för Fontana Foods VD och ledningsgrupp. Du kommer agera länk mellan parterna samt vara administrativ support. Du har bland annat ansvar för att skicka ut kallelser och dagordningar, sammanställa material inför möten och konferenser samt ansvara för leverantörsavtal.

 

Din profil

Vi tror att du antingen är gymnasieekonom eller har universitets-/högskoleutbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du behöver ej ha kunskap i löneområdet, däremot är du driven och har ett intresse för att utveckla och ansvara över ditt samt ekonomiavdelningens arbete.

Då du arbetar tätt med din kollega på ekonomiavdelningen är det viktigt att du är en lagspelare. Vi ser att du är prestigelös men samtidigt en person som kan ta för dig och ta plats när så behövs. Du är ett administrativt proffs och arbetar noggrant och strukturerat. Vidare är du en person som värdesätter att gå till arbetet och bidra med din positiva och glada personlighet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Visma Business. Du behärskar både det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

 

Framgångsfaktorer

• Relevant utbildning
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
• Erfarenhet av HR administrativa uppgifter är ett plus
• Meriterande att ha arbetat i Visma Business

 

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

 

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm, Tyresö
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-09-10

 

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande.

 

Ansökan sker via denna länk. : https://www.resultatab.se/tjanster/ekonomiassistent-vd-assistent-till-fontana-food/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en säljare för affärsområdet Foodservice som ska arbeta i Mellansverige.

 

Fontana växer och förstärker säljkåren för affärsområdet Foodservice. Vi söker nu en driven och inspirerande säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder i Mellansverige.

Vi tror att du är en person som är engagerad och stark på att skapa goda affärsrelationer. Du är genuint intresserad av kundens verksamhet och kan lätt skapa en förståelse för dennes affärsperspektiv. Genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll, har du förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. För oss är det viktigt att hitta de bästa råvarorna och den godaste maten. Vi brinner för att dela med oss av våra upptäckter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt dipp och röror.

 

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang driva och utveckla försäljningen. Detta med syfte att skapa nya smakupplevelser och ett mervärde för kunden samt stärka Fontanas position på marknaden.

Du kommer arbeta med befintliga kunder samtidigt som du lägger stort fokus på att etablera nya kunder. Dessa kunder är Privata och Offentliga slutkunder samt vissa lokala grossister. Utifrån uppsatta mål samt olika säljfrämjande aktiviteter, kommer du driva försäljningen på distriktet.

För att lyckas i rollen behöver man vara målmedveten, självgående, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Aktuellt distrikt är Mellansverige. (Jönköping, Linköping, Norrköping, Örebro samt delar av Mälardalen) Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är i distriktet. Övernattningar i distriktet förekommer.

Du rapporterar till Försäljningschefen för Foodservice men kommer också ha ett nära samarbete med övriga personer i organisationen. För dig är det naturligt att arbeta självständigt men ser vikten av att ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Fontana utsågs 2019 till en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser, enligt organisationen
Great Place to Work. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Äkta, framåt, kunniga, omtänksamma och passionerade.

 

Vi erbjuder dig:

• Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter

• Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner

• Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad

• Ett roligt, självständigt och varierande arbete

• Ett engagerat team med gemensamt fokus

 

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av försäljning

• Har en tydlig kunskap kring marknaden för Foodservice

• Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt

• Arbetar med god struktur och långsiktighet

• Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga

• Är engagerad och prestigelös

• Är matintresserad

• Kunskap kring LOU och Argus är meriterande.

 

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart
som möjligt. Observera att vi inte hanterar några ansökningar via e-post.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du
”ansök knappen.” Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.
Önskas ytterligare information når du Cecilia på cecilia.arbestal@thenextone.se alternativt 0709-76 47 09.

 

Mer om Fontana:

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta till den Svenska marknaden.

Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom Foodservice. Läs gärna mer på: www.fontana.se

 

Ansökan sker via denna länk: http://www.thenextone.se/jobs/18-saljare-foodservice/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en driven och inspirerande Säljare för dagligvaruhandeln i Norra Norrland.

 

Vi söker nu en driven och inspirerande säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder, butiker inom dagligvaruhandeln i Norra Norrland.

Vi tror att du är en person som är stark på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. För oss är det viktigt att hitta de bästa råvarorna och den godaste maten. Vi brinner för att dela med oss av våra upptäckter. Vi vill att våra produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt dipp och röror.

 

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang i butik driva och utveckla försäljningen i respektive kategori, med syfte att optimera butikens lönsamhet samt stärka Fontanas position på marknaden.

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är Skellefteå. (Alternativt Piteå eller Luleå) Aktuellt distrikt är Norra Norrland (Ex på orter, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kiruna) Övernattningar i distriktet förekommer.

Du rapporterar till Säljchefen men kommer också ha ett nära samarbete med övriga personer i organisationen. För dig är det naturligt att arbeta självständigt men ser vikten av att ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Fontana utsågs 2019 till en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser, enligt organisationen
Great Place to Work. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Äkta, framåt, kunniga, omtänksamma och passionerade.

 

Vi erbjud dig:

• Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter
• Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner
• Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad
• Ett roligt, självständigt och varierande arbete
• Ett engagerat team med gemensamt fokus

 

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av försäljning
• Har en tydlig kunskap kring marknaden för Dagligvaruhandeln
• Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt
• Arbetar med god struktur och långsiktighet
• Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga
• Är engagerad, ödmjuk och prestigelös
• Är matintresserad
• Har du erfarenhet från Argus är detta meriterande.

 

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart
som möjligt. Observera att vi inte hanterar några ansökningar via e-post.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du
”ansök knappen.” Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.

Önskas ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Petersén, Säljchef, Fontana Food. Du når Niclas på niclas@fontanafood.se alternativt 070-432 65 37.

 

Mer om Fontana:

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta till den Svenska marknaden.

Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom dagligvaruhandeln. Läs gärna mer på: www.fontana.se

 

Ansökan sker via denna länk: http://www.thenextone.se/jobs/19-saljare-dvh-norra-norrland/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Vi söker en driven och inspirerande Säljare för dagligvaruhandeln i Dalarna/ Gästrikland.

 

Vi söker nu en driven och inspirerande säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder, butiker inom dagligvaruhandeln i Dalarna/ Gästrikland. 

Vi tror att du är en person som är stark på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. För oss är det viktigt att hitta de bästa råvarorna och den godaste maten. Vi brinner för att dela med oss av våra upptäckter. Vi vill att våra produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt dipp och röror.

 

Mer om tjänsten:

Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang i butik driva och utveckla försäljningen i respektive kategori, med syfte att optimera butikens lönsamhet samt stärka Fontanas position på marknaden.

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är Borlänge, Falun med omnejd. Aktuellt distrikt är Dalarna/ Gästrikland. (Ex på orter, Ludvika, Gävle, Söderhamn och Malung)

Du rapporterar till Säljchefen men kommer också ha ett nära samarbete med övriga personer i organisationen.

För dig är det naturligt att arbeta självständigt men ser vikten av att ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av ”familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång.

Fontana utsågs 2019 till en av Sveriges 20 bästa arbetsplatser, enligt organisationen
Great Place to Work. Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Äkta, framåt, kunniga, omtänksamma och passionerade.

 

Vi erbjud dig:

• Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter

• Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner

• Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad

• Ett roligt, självständigt och varierande arbete

• Ett engagerat team med gemensamt fokus

 

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av försäljning

• Har en tydlig kunskap kring marknaden för Dagligvaruhandeln

• Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt

• Arbetar med god struktur och långsiktighet

• Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga

• Är engagerad, ödmjuk och prestigelös

• Är matintresserad

• Har du erfarenhet från Argus är detta meriterande.

 

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart
som möjligt. Observera att vi inte hanterar några ansökningar via e-post. 

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du
”ansök knappen.” 
Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.

Önskas ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Petersén, Säljchef, Fontana Food. Du når Niclas på niclas@fontanafood.se alternativt 070-432 65 37.

 

Mer om Fontana:

Fontana Food AB är ett familjeföretag, drivs idag i andra generationen och har 40 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta till den Svenska marknaden.

Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, vi växer och behöver förstärka vår säljkår inom dagligvaruhandeln. Läs gärna mer på: www.fontana.se

 

Ansökan sker via denna länk: http://www.thenextone.se/jobs/20-saljare-dvh-dalarna/

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.