Fontana utsedda till Årets Pressrum 2010 i kategorin Livsmedel

Fontana utsedda till Årets Pressrum 2010 i kategorin Livsmedel

Beskedet att Fontana Food fått utmärkelsen Årets Pressrum 2010 i MyNewsdesks årliga kundtävling mottogs med stor glädje av personalen på kontoret i Tyresö utanför Stockholm. Diplomet och de vackra blommorna fick en given plats i företagets lunchrum.


Fontana Food AB har under året arbetat intensivt med närvaron i de sociala nätverken Facebook, Twitter, Flickr och Youtube. Med sitt Social Media Newsroom har MyNewsdesk blivit en stor del av det arbetet.


–Vi förstod tidigt att MyNewsdesks satsning på de sociala medierna var helt rätt för oss, berättar Max Collin på Fontana Food. Eftersom vi använder oss av sociala medier i vårt dagliga arbete var det perfekt att kunna binda samman all vår kommunikation på ett och samma ställe, i vårt pressrum.


Fontana var, tillsammans med Findus och Gray's, nominerade till Årets Pressrum i kategorin Livsmedel. Tävlingen anordnas av MyNewsdesk i syfte att uppmärksamma de företag som optimerat sin användning av tjänsten för att skapa mer relevant exponering av sin pressinformation.