Äntligen! Halloumifries & Nuggets

Nyhet! Halloumi Fries och Halloumi Nuggets – ett helt nytt sätt att äta halloumi. Enkelt att tillaga i ugn, steka eller fritera. Perfekt för barnfamiljen eller till den som vill ha ett snabbt, gott och även vegetariskt alternativ på matbordet.
Läs mer!

Lite mer Opa i höst

Här har vi samlat Jessica Frejs höst­favoriter som passar lika bra på en buffé som var för sig. För extra mycket Opa, bjud över vännerna och skruva upp musiken!
Läs mer!

Halloumiburgare årets Foodservicevara 2018

Branschpriset Årets Foodservicevara tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation i branschen...
Läs mer!

Sveriges grönaste olivolja

Nu väljer vi att klimatkompensera vår ekologiska olivolja i alla led – odling, produktion och transport. Därför kallar vi den Sveriges grönaste olivolja!
Läs mer!

Halloumiburgare - nu i större förpackning

Fontana introducerade halloumin i Sverige redan 1984. De senaste åren har fler och fler upptäckt halloumiburgaren som en fräsch uppstickare till köttbaserad burgare.
Läs mer!

 

Ekologisk och vegansk Bruschetta

Brucschetta kan liknas vid pesto eller tapenade och användningsområdena är desamma. Fontana Bruschetta är tillverkad i Italien och produkten innehåller tofu, är GMO-fri, är både ekologisk och vegansk.
Läs mer!

Halloumikungen – från flykt till framgång

Boken Halloumikungen visar hur en person som förlorat allt lyckats skapa ett nytt liv genom vilja, mod och matglädje.
Läs mer!

Fontana Frixos Finest Halloumi

En förstklassig halloumi tillverkad av får- och getmjölk enligt gamla traditioner. Smaken är balanserad och lite gräddig, passar att grilla, steka eller ätas naturell.
Läs mer!

Fontana Frixos Finest™

Fontana Frixos Finest™ är vår finaste produktserie någonsin. De bästa oliverna, ostarna och olivoljan från Grekland och Cypern.
Läs mer!

Ekologiska snacksoliver

Fontana snacksoliver är grekiska oliver av högsta kvalitet från ekologiskt odlade träd.
Oliverna är lätt marinerade och smaksatta med ­extra jungfruolja och grekiska örter.
Läs mer!

Allt om grekisk olivolja

Att producera olivolja sitter djupt i generna hos det grekiska folket – att ha ett olivträd i sin trädgård är som att ha en skatt. Det är därför naturligt att grekerna konsumerar mest olivolja i världen per person.
Läs mer!