Gyllenbrun paj med fetaost och paprika på en serveringsbräda

Paj med fetaost och florinsk paprika

Här har vi en lättlagad och smakrik paj med fetaost och florinsk paprika. Den söta paprikan tillsammans med den syrliga, salta fetaosten är en riktigt läcker blandning och framträder extra mycket under gratinering i ugnen. Blandningen fördelas med filodegsark och toppas sedan med resterande degplattor. Perfekt som en lätt lunchrätt tillsammans med en fräsch sallad

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

Feta Originalet

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grönsakspaj med feta recept

    Grönsakspaj med feta

    Fetaosten ger denna grönsakspaj en fin och krämig konsistens samtidigt som degen får behålla sin krispighet. Här har vi varvat grönkål med spenat, rostad pumpa

    LÄS MER >

    Spenatpaj – Spenakopita

    En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

    LÄS MER >
    Fontanas Kräftpaj Recept

    Fontanas kräftpaj

    Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

    LÄS MER >