• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • 400 g Grilloumi (2 pkt)
  • 2 bifftomater, skivade
  • 150 g Kalamonoliver, urkärnade och skivade
  • peppar
  • 2 msk olivolja
  • basilika, finhackad

Gör så här

  • Värm olivoljan och stek tomaterna på båda sidor och lägg över dem på en tallrik. Stek sedan grilloumi på båda sidor och lägg ovanpå tomaterna. Stek de skivade oliverna och lägg dem på grilloumin. Smaksätt med peppar, oregano och lite god olivolja.

    Avsluta med att strö över lite finhackad basilika.

    Serveras som meze eller som förrätt med en glas vitt vin och rostat eller grillat bröd med lite olivolja.

    Tips: man kan även grilla grilloumin i stället för att steka den.

    KALI OREXI!

    Tillagningstid 15 minuter


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept