• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Snabb pastabruschetta med fetaost

4 portioner

Ingredienser

  • 400 gram valfri pasta
  • 0,5 st broccolihuvud
  • 0,5 st rödlök i skivor
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 ask cocktailtomater, röda
  • 1 burk 130 g Fontana Bruschetta soltorkade tomater ekologisk
  • 300 g Fontana Feta Ekologisk, 2 pkt
  • 1 msk Fontana Extra Virgin Olivolja Ekologisk KRAV®

Gör så här

    1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.

    1. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Skala och finhacka vitlöksklyftan.
      Skölj broccolihuvud och dela i små buketter. Skölj cocktailtomater och dela dem på mitten.

    1. Fräs lök, tomater och broccoli i olivolja i en varm panna ca 3–4 minuter.
      Smula fetaosten i mindre bitar.

    1. Slå av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
      Tillsätt grönsakerna, fetaosten och bruschettan eller så mycket som du önskar.

    1. Blanda runt ordentligt och lägg upp pastan på ett fat.

  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept