• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Pizza med grekisk yoghurt, kapris och rökt lax

Ingredienser

  • Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten
  • Fontana Grekisk Yoghurt
  • Fontana Kapris
  • Kallrökt lax eller regnbåge
  • Babyspenatblad
  • Svartpeppar

Gör så här

  • Bred ett lager Fontana Grekisk Yoghurt över pizzabottnen och lägg på skivor av kallrökt lax. Grädda till pizzans kanter har fått fin färg.


    Ta sedan ut pizzan och toppa med Fontanas goda kapris, färska spenatblad och lite nymald svartpeppar.


    *Variant: Grädda pizzan med bara yoghurt och lägg på den kallrökta laxen, spenaten och kaprisen när pizzan är klar och har fått svalna någon minut så att laxen inte tillagas utan bara blir ljummen och därmed behåller sin kallrökta karaktär. Perfekt som förrätt i snittar!


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept