• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Halloumi- och grönsaksspett med bruschettagryn

4 portioner

Ingredienser

  • Bruschettagryn
  • 4 port gryn, valfria
  • 1 st broccoli
  • 0,5 st gurka
  • 1 ask ruccola
  • 1 burk 130 g Fontana Bruschetta soltorkade tomater ekologisk
  • 1 tsk balsamvinäger, vit
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar
  • Spett
  • 2 paket Fontana Ekologisk Halloumi 150 g
  • 2 st paprikor
  • 1 st rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar
  • Tillbehör
  • 4 st spett

Gör så här

    1. Sätt ugnen på 200 grader.

    1. Tillbehör: Koka gryn enligt anvisning på förpackningen.

    1. Spett: Skär halloumi och paprika i mindre bitar. Skala och klyfta rödlöken. Varva halloumi, paprika och lök på spetten. Ringla över olivolja och krydda med lite salt och peppar.
      Lägg spetten på en ugnsplåt och grilla i ugnen cirka 10–15 min.

    1. Bruschettagryn: Skölj och grovhacka broccoli och skölj och tärna gurka. Skölj ruccolasalladen.

    1. Blanda grönsakerna med dom kokta grynen och tillsätt bruschetta och balsamvinäger. Blanda om ordentligt och smaka av med salt och peppar.
      Servera halloumi- och grönsaksspetten med dina bruschettagryn.

  • Dela detta recept

Du kanske också gillar

 

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept