• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • 1 kg gröna musslor, frysta
  • 1 dl vitt vin
  • 1/4 dl olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 dl persilja, finhackad
  • salt & peppar

Gör så här

  • Tina musslorna enligt instruktion på förpackningen.


    Värm olivolja i en kastrull, lägg i den hackade löken. Tillsätt vinet när löken har mjuknat i kastrullen och höj värmen.


    Tillsätt de tinade musslorna och hälften av persiljan, peppar och salt. Lägg på locket och låt det sjuda i ca. 5-6 minuter.

     


    Servera musslorna genast, garnerade med resten av persiljan. Musslorna serveras som förrätt eller som meze med ouzo eller vitt vin.

    KALI OREXI!

    Tillagningstid 30 minuter


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept