• sv
  • en

Hitta Måltid

Ingredienser

  • Fetaost
  • Grillad Paprika
  • Grilloumi
  • Halloumi
  • Kapris

Visa alla

Matsökaren

  • Dessert
  • Fiskrätter
  • Förrätter
  • Grillat
  • Kötträtter

Visa alla

close

Select more choices

Ingredienser

  • 4 - 6 seabream
  • 1 dl olivolja
  • 1 citron, saften
  • 1 dl färsk oregano & timjan
  • salt & peppar
  • Citronsås:
  • 1 dl olivolja
  • 1-2 citroner
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl persilja

Gör så här

  • Rensa och fjälla fiskarna och skölj dem väl. Skär skåror tvärs över fiskryggen.Blanda citronsaft, olivolja, oregano och timjan.Lägg fiskarna i en djup ungform och slå över marinaden. Låt dra i 30 minuter.

     


    Grilla fiskarna på låg värme och pensla då och då med oljeblandningen, ca 10 min på varje sida, eller slå bort resterna av marinaden och ställ formen i ugnen i 180°C i 25 minuter.

     


    Blanda alla ingredienserna till citronsåsen i en mixer till en slät sås.

    Servera fisken tillsammans med citronsåsen och en god sallad tillsammans med ugnspotatis.

    KALI OREXI!

    Tillagningstid 1 timme 30 minuter


  • Dela detta recept

Recensioner och kommentarer

Betygsätt detta recept